Treccia di pan brioche ripiena
TM31 TM5

Treccia di pan brioche ripiena

4.6 (11 ocen)

Składniki

Impasto

  • 250 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 10 g di sale (1 cucchiaino)

Ripieno e finitura

  • 200 g di speck tirolese a fette
  • 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
  • 1 tuorlo per spennellare
    lub 20 g di latte per spennellare

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2776 kJ / 663 kcal
Białko
31.3 g
Węglowodany
72.9 g
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy