Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 1000 g di acqua
- 300 - 350 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- farina, per il piano di lavoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 65.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maionese
5 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Biberli dell'Appenzello
Keine Bewertungen
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Crostata al Vin cuit
Keine Bewertungen
Pane all'aglio
15 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Pizza alla romana
Keine Bewertungen
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Keine Bewertungen
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Tiramisù
5h 40min