Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Purè di patate
45 min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Purè di patate
50 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Pesto alla genovese
20 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Crema Thermomix®
45 min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3sa 15 dk