Urządzenia i Akcesoria
Pesto alla genovese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 vasetto
Składniki
-
80 g Parmigiano reggiano a pezzi
-
30 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
80 g di foglie di basilico fresco
-
150 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glassa al cioccolato
20 min
Pangrattato
10 min
Parmigiano grattugiato
5 min
Besciamella
15 min
Pangrattato
5 min
Polenta
1 godz.
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Pesto alla genovese
20 min
Dado vegetale
1 godz.
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Purè di patate
45 min
Risotto alla parmigiana
30 min