Urządzenia i Akcesoria
Pesto alla genovese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 vasetto
Składniki
-
80 g Parmigiano reggiano a pezzi
-
30 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
80 g di foglie di basilico fresco
-
150 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purè di patate
50 Min
Purè di patate
45 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Maionese
10 Min
Dado vegetale
1 Std.
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min