Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di latte
- 2 cucchiaini di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina per treccia
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 60 g di burro, non salato, a pezzi (1 cm)
- 160 g di pancetta a cubetti
- 20 g di germogli di cipolla, freschi
- 1 uovo, sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Biscotti milanesini
3 Std.
Biscotti al burro
50 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Biscotti di linz
3 Std. 15 Min
Besciamella
15 Min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Brownies al cioccolato
45 Min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Tartare di carne
30 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min