豆腐豚肉高麗菜捲
TM6

豆腐豚肉高麗菜捲

(Brak ocen)

Składniki

  • 60 克 洋蔥 切塊,約3公分
  • 350 克 豬絞肉
  • 1 顆 蛋
  • 75 克 豆腐 ,或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎
  • 2 茶匙 太白粉
  • ¾ 茶匙 鹽
  • 白胡椒粉 ,適量
  • 1250 克 水
  • 8 片 高麗菜 (取大葉)
  • 1 把 水蓮 (opcjonalnie)
  • 10 克 蠔油
  • ½ 茶匙 香油
  • ½ 茶匙 醬油
  • 少許 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
637.3 kJ / 152.5 kcal
Białko
13.2 g
Węglowodany
2.4 g
Tłuszcz
9.7 g
Tłuszcz nasycony
68.3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
143.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy