豆腐豚肉高麗菜捲

豆腐豚肉高麗菜捲

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 個

Składniki

  • 洋蔥 切塊,約3公分
    60 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • 1 顆
  • 豆腐 ,或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎
    75 克
  • 太白粉
    2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 ,適量
  • 1250 克
  • 高麗菜 (取大葉)
    8 片
  • 水蓮 (opcjonalnie)
    1 把
  • 蠔油
    10 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    少許

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 152.5 kcal / 637.3 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 68.3 g
Sód 143.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...