
Urządzenia i Akcesoria
豆腐豚肉高麗菜捲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 個
Składniki
-
洋蔥 切塊,約3公分60 克
-
豬絞肉350 克
-
蛋1 顆
-
豆腐 ,或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎75 克
-
太白粉2 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉 ,適量
-
水1250 克
-
高麗菜 (取大葉)8 片
-
水蓮 (opcjonalnie)1 把
-
蠔油10 克
-
香油½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
白胡椒粉少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
152.5 kcal /
637.3 kJ
Białko
13.2 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
2.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
68.3 g
Sód
143.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

剩食活用術
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan