Hamburger impanato di tacchino e spinaci

Hamburger impanato di tacchino e spinaci

4.6 19 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 140 g di spinaci in foglie, surgelati a cubetti
  • 500 g di petto di tacchino, senza pelle e disossato a pezzi (3-5 cm)
    500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo sbattuto
  • 50 g di pangrattato
  • 30 - 50 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 36 g
Kalorie 1230 kJ / 294 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...