Hamburger impanato di tacchino e spinaci
TM31 TM5 TM6

Hamburger impanato di tacchino e spinaci

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 140 g di spinaci in foglie, surgelati a cubetti
  • 500 g di petto di tacchino, senza pelle e disossato, a pezzi (3-5 cm)
    lub 500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo sbattuto
  • 50 g di pangrattato
  • 30 - 50 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1230 kJ / 294 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
12.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy