Seppie con i piselli

Seppie con i piselli

4.6 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 - 3 rametti di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso (opcjonalnie) fresco o secco
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di seppie fresche
    600 g di seppioline, fresche
  • 50 g di vino bianco, secco
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 300 g di piselli surgelati
  • 200 g di polpa di pomodoro in scatola
    200 g di pomodori, in scatola

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.7 g
Kalorie 1138 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...