Cipolle caramellate (200 g)

Cipolle caramellate (200 g)

4.7 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 bicchiere

Składniki

  • 20 g di olio vegetale
  • 200 g di cipolle scure a spicchi o fette (1 cm)
    200 g cipolla rossa, a spicchi o fette (1 cm)
  • 20 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Sód 406 mg
Białko 2 g
Kalorie 972 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...