Urządzenia i Akcesoria
Cipolle caramellate (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 bicchiere
Składniki
-
20 g di olio vegetale
-
200 g cipolla rossa, a spicchi o fette (1 cm)200 g di cipolle scure a spicchi o fette (1 cm)
-
20 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Sód
406 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purè di patate
50 min
Panna montata
10 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20 min
Cipolle rosolate
25 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Pesto di basilico
10 min
Besciamella
15 min
Purea di patate
45 min
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Funghi all'aglio
20 min