Urządzenia i Akcesoria
Cipolle caramellate (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 bicchiere
Składniki
-
20 g di olio vegetale
-
200 g cipolla rossa, a spicchi o fette (1 cm)200 g di cipolle scure a spicchi o fette (1 cm)
-
20 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Sód
406 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purea di patate
45 min
Besciamella
15 min
Panna montata
10 min
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Purè di patate
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Pesto di basilico
10 min
Purè di patate nature
55 min
Pesto alla genovese
20 min
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.