Cottura del riso jasmine

Cottura del riso jasmine

2.9 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porzioni

Składniki

  • 200 - 400 g di riso jasmine
  • 300 - 580 g di acqua
  • 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 284 mg
Białko 4 g
Kalorie 964 kJ / 230 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...