Cottura del riso jasmine
TM6

Cottura del riso jasmine

2.8 (23 oceny)

Składniki

  • 200 - 400 g di riso jasmine
  • 300 - 580 g di acqua
  • 10 - 20 grammo di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
964 kJ / 230 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1 g
Sód
284 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy