Tacos pulled pork con cerveza negra (Cocción lenta)

4.4 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
24 unidades

Składniki

  • de harina integral de trigo
    400 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • dientes de ajo
    4
  • de cebolla roja
    230 g
  • de aguja de cerdo en 4 trozos
    800 g
  • de cerveza negra
    500 g
  • de agua
    150 g
  • de miel
    70 - 80 g
  • de pimentón
    2 cucharaditas
  • de comino molido
    1 cucharadita
  • de pasta miso
    2 cucharadas
  • anís estrellado
    1
  • palo de canela en mitades
    1
  • de azúcar moreno
    2 cucharadas
  • de cebolla roja en juliana fina
    80 g
  • de cilantro fresco (solo las hojas)
    4 - 5 ramitas
  • chiles jalapeños frescos en rodajas finas
    2 - 4
    80 - 100 g de chiles jalapeños en conserva, en rodajas finas
  • de judías negras cocidas (en conserva) (opcjonalnie) escurridas
    80 - 100 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 157 kcal / 660 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 18.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 265.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...