Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 250 g de chalotas, en mitades a lo largo
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjena dorada (200 g)
30 min
Puerros pochados (200 g)
20 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Chalota dorada (250 g)
20 min
Beicon y cebolla pochados
15 Min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 Min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15 Min
Chalota caramelizada (350 g)
25 min
Cebolla pochada (200 g)
15 Min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min