Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 250 g de chalotas, en mitades a lo largo
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chalota caramelizada (350 g)
25 Min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Chalota dorada (350 g)
20 Min
Chalota dorada (250 g)
20 Min
Beicon y cebolla pochados
15 min
Puerros pochados (200 g)
20 Min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 min
Cebolla pochada (300 g)
15 min
Cebolla y pimientos dorados
25 Min
Cebolla pochada (200 g)
15 min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 Min
Cebolla dorada (200-300 g)
20 Min