Urządzenia i Akcesoria
Les longués de Montpellier
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pièces
Składniki
-
250 g de farine de blé
-
50 g de sucre en poudre
-
90 g de vin rosé
-
85 g d'huile de tournesol
-
½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
14.9 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
264.2 kJ /
63.2 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Amaretti aux amandes
25 min
Biscuits coco
55 min
Pompes à l'huile
3 godz.
Navettes au zeste d'orange
1 godz. 35 min
Florentins
1 godz. 10 min
Navettes à la fleur d'oranger
1 godz. 35 min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Biscuits croustillants aux noisettes
30 min
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Fougasse mentonnaise
3 godz. 15 min
Canistrelli
1 godz.