
Urządzenia i Akcesoria
Les longués de Montpellier
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pièces
Składniki
-
de farine de blé250 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de vin rosé90 g
-
d'huile de tournesol85 g
-
de levure chimique (¼ de sachet)½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
63.2 kcal /
264.2 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
14.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja