Urządzenia i Akcesoria
Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
40 g de queso parmesano cortado en trozos
-
15 g de piñones
-
½ diente de ajo (opcjonalnie)
-
40 g de hojas de albahaca fresca
-
75 g de aceite de oliva virgen extra
-
¼ de cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1135.8 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
3890 kJ /
930 kcal
Tłuszcz
95.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18.8 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiradito de lubina
15 min
Guacamole
10 min
Hummus
5 min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Hummus de remolacha
10 min
Steak tartare
30 min
Pesto de rúcula y avellanas
5 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Ceviche de salmón
10 min
Pesto
10 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Ensalada tabulé de quinoa
25 min