Urządzenia i Akcesoria
Pesto de rúcula y avellanas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
80 g de queso parmesano cortado en trozos
-
30 g de avellanas
-
1 diente de ajo (opcjonalnie)
-
80 g de rúcula
-
150 g de aceite de oliva virgen extra
-
½ cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Białko
31 g
Kalorie
7738 kJ /
1851 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ensaladas y aliños
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Hummus
5 min
Pesto
10 min
Hummus de remolacha
10 min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1 godz. 15 min
Hummus de batata asada con crudités
30 min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 min
Paté de remolacha y anacardos
10 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Crema de batatas con leche de coco
40 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema de hinojo
30 min