Steak tartare

Steak tartare

3.5 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de solomillo de ternera en dados de aprox.4 cm
  • 250 g de cebolletas en mitades
  • 100 g de pepinillos en vinagre escurridos
  • 2 huevos duros
  • 150 - 200 g de cebolla en trozos
  • 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 4 hojas de estragón fresco
  • 20 g de zumo de limón
  • 80 g de kétchup
  • 1 cucharada de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 3 cucharadas de alcaparras
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 21.3 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...