Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di vermicelli di riso
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di galanga a pezzi
- 30 g di olio di semi di girasole
- 40 g di pasta di curry rosso
- 300 g di petto di pollo senza pelle, a listarelle (circa 1 cm)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 150 g di germogli di bambù in scatola
- 1 - 2 cucchiai di salsa di pesce
- 200 g di latte di cocco
- 120 g di carota, pelate e a listarelle
-
80
g di cavolo rosso a listarelle
lub 80 g di cavolo a listarelle - 4 rametti di mentuccia, le foglioline tritate
- 1 lime, il succo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1923 kJ / 459.5 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48.3 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 95.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 Min
Dim sum di verdure
1j 30 menit
Brunch spagnolo (muffin, tortilla, salmorejo e pan all'aglio e pomodoro)
1 Std. 15 Min
Gazpacho indiano
2j 10 menit
Pulao di gamberi
50 menit
Chicken Ramen
14小时 40 分钟
Ramen
14h 30min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2j
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1j
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5h