Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di vermicelli di riso
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di galanga a pezzi
- 30 g di olio di semi di girasole
- 40 g di pasta di curry rosso
- 300 g di petto di pollo senza pelle, a listarelle (circa 1 cm)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 150 g di germogli di bambù in scatola
- 1 - 2 cucchiai di salsa di pesce
- 200 g di latte di cocco
- 120 g di carota, pelate e a listarelle
-
80
g di cavolo rosso a listarelle
lub 80 g di cavolo a listarelle - 4 rametti di mentuccia, le foglioline tritate
- 1 lime, il succo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1923 kJ / 459.5 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48.3 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 95.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 min.
Cous cous marocchino
50min
Sushi donuts
50min
Baozi brasati
1 godz. 30 min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50min
Hawaian Poke Bowl
35p
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Harissa
25 min.
Manzo al tamarindo con riso
9 Std. 10 Min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min
Piña Colada
15 min.