Pimientos rellenos en salsa de tomate

Pimientos rellenos en salsa de tomate

4.1 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • 3 - 4 pimientos rojos (250-300 g c/u)
  • 2 dientes de ajo
  • 2 cucharaditas de albahaca seca
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 150 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 60 g de tomates secos en aceite (escurridos)
  • 30 g de filetes de anchoa en aceite
  • 500 g de carne picada mixta
  • 80 g de vino tinto
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 60 g de pasas sin semillas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 659.9 mg
Białko 20 g
Kalorie 1936 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 31.7 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...