Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moules Marinière (mussels)
35 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Homemade "Velvety" Cheese
4 godz. 40 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Chocolate Pecan Toffee
40 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min