Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Cauliflower Mash
25 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Cauliflower Mash
25 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Frozen Yoghurt Bark
Brak ocen
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Non Stick Paste
5 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Pour Over Coffee
5 min
Pita Bread
2 godz.