
Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boosted Super Green Juice
10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Steel Cut Oats
35 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Apple cider dressing
5 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min