Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Folded Herb Bread
Brak ocen
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Pickled Onions
30 min
Green Bean Gremolata
25 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min