Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)

Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)

4.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil
    30 g
  • garlic powder
    ¼ - ½ tsp
  • paprika
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
  • carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
    800 g
  • water divided
    1110 g
  • fresh mint leaves to garnish
  • fresh thyme leaves to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 145.1 kcal / 607 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 293.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...