Urządzenia i Akcesoria
Veggie Pulp Crackers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
non-stick spray oil
-
vegetable pulp (see Tip)9 oz
-
ground flaxseed1 oz
-
chia seeds1 oz
-
tamari sauce½ oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
⅛ tsp ground turmericbeetroot powder⅛ tsp
-
sesame seeds1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
334 mg
Białko
5 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Keto Pumpkin Pie
4 godz. 10 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Green Dyed Eggs
55 min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min
Paleo Sandwich Bread
3 godz. 20 min
Cashew pouring cream
35 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Coconut Milk
25 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min