Salted Herbs

Salted Herbs

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 jars

Składniki

  • fresh parsley leaves and tender stems (see Tip)
    100 g
  • fresh savory in sections (3 cm/1 in.)
    10 g
  • fresh thyme leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
    10 g
  • fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
    30 g
  • carrots cut into pieces
    150 g
    150 g parsnips, cut into pieces
  • celery stalk with leaves, cut into pieces
    100 g
  • green onions cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
    100 g
    100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
  • coarse salt (see Tip)
    165 g

Wartości odżywcze na 2 jars

Kalorie 265.6 kcal / 1111.3 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 30.7 g
Błonnik 28.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 64226 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...