Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
lub 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
lub 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 2 jars
- Kalorie
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 28.8 g
- Sód
- 64226 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Allergen Free Overnight Oats
8h
Whole Milk Yogurt
12sa 30 dk
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Saskatoon Berry Jam
35min
Homemade "Velvety" Cheese
4 godz. 40 min
Pepper vinaigrette
5 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Smooth cauliflower soup
50min
Cream of Asparagus Soup
15min