
Urządzenia i Akcesoria
Salted Herbs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 jars
Składniki
-
fresh parsley leaves and tender stems (see Tip)100 g
-
fresh savory in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh thyme leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)30 g
-
carrots cut into pieces150 g
-
celery stalk with leaves, cut into pieces100 g
-
green onions cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)100 g
-
coarse salt (see Tip)165 g
Wartości odżywcze na 2 jars
Kalorie
265.6 kcal /
1111.3 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
30.7 g
Błonnik
28.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
64226 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada