Salsa vizcaína

Salsa vizcaína

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
750 g

Składniki

  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 450 g de cebolla roja en cuartos
  • 3 dientes de ajo
  • 150 g de jamón serrano en dados
  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de pulpa de pimiento choricero
  • 2 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
  • 150 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 750 g

Sód 4083 mg
Białko 54.1 g
Kalorie 8436.1 kJ / 2016.3 kcal
Tłuszcz 164.2 g
Błonnik 12.9 g
Tłuszcz nasycony 27.3 g
Węglowodany 88.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...