Calamares en su tinta

4.4 345 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 raciones

Składniki

  • de cebolla en cuartos
    350 g
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de tomate triturado en conserva
    100 g
  • de calamares en aros o en trozos
    1000 g
  • de tinta de calamar
    3 bolsitas
  • de brandy
    200 g
    200 g de vino blanco
  • de agua (opcjonalnie)
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 234 kcal / 973 kJ
Białko 24.36 g
Tłuszcz 10.28 g
Węglowodany 7.48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...