Salsa bearnesa

Salsa bearnesa

4.3 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
325 g

Składniki

  • 50 g de chalotas peladas
  • 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
  • 200 g de mantequilla en trozos
  • 4 yemas de huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 325 g

Sód 2383.3 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
Tłuszcz 176.7 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 108 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...