Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 325 g
- Kalorie
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 176.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 108 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 2383.3 mg
Alternatywne przepisy
Salsa vizcaína
40min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Mousse de frutos rojos
5h
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Sabayón
15min
Salsa de tomate
40min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Risotto
30min
Salsa holandesa
15min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Aliño de naranja y curry
10min
Aliño con vinagre balsámico
10min