Salsa verde

Salsa verde

3.9 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • 24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de caldo de verduras
  • ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 2193.7 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 4479 kJ / 1070 kcal
Tłuszcz 101.8 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...