Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
-
2 - 3 dientes de ajo
-
100 g de aceite de oliva virgen extra
-
100 g de vino blanco
-
300 g de caldo de verduras300 g de caldo de pescado
-
½ cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2193.7 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
4479 kJ /
1070 kcal
Tłuszcz
101.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz a la cubana
1 Std.
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5 Std. 15 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Lentejas estofadas
3 Std. 45 Min
Salmorejo
10 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Tomate frito
25 Min
Puré de patata y verduras
45 Min
Pisto
45 Min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min