Salsa verde

Salsa verde

4.0 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
    24 ramitas
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de caldo de pescado
    300 g
    300 g de caldo de verduras
  • de sal
    ½ cucharadita

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 1070 kcal / 4479 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 101.8 g
Węglowodany 14.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Sód 2193.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...