Rabillo de ternera al chimichurri

Rabillo de ternera al chimichurri

4.5 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 raciones

Składniki

  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    3 - 4 ramitas
  • de orégano seco
    2 cucharaditas
  • de pimienta molida
    ½ cucharadita
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita
  • de guindilla seca
    1 trozo
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite
    60 g
  • de vinagre
    30 g
  • rabillo de ternera (de 1,5 kg aprox.) sin el nervio central
    1
  • de agua
    1500 g
  • de patatas harinosas (para puré) peladas y en trozos
    800 g
Puré de patatas
  • de leche
    250 g
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • de mantequilla
    10 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 307 kcal / 1284 kJ
Białko 28.55 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 17.3 g
Błonnik 1.75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...