Wersje kompatybilne
Somon întreg la cuptor, cu miso și pastă coreeană de ardei uite
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 căței de usturoi
- 40 g ghimbir proaspăt
- 80 g miere
- 15 g oțet alb
- 60 g pastă coreeană de ardei iute
- 60 g pastă miso
- 20 g sos de soia
- 30 g ulei brun de susan
- 1 somon proaspăt, întreg, eviscerat (aprox. 2 kg)
- 4 linguri ulei de floarea soarelui, pentru uns
- 200 g ciuperci shiitake, proaspete, tăiate felii (5 mm)
- 2 linguri ulei brun de susan
- 1 fir ceapă verde, tăiată rondele (2 mm)
- 10 g microplante (opcjonalnie)
- semințe de susan, prăjite, albe și negre (opcjonalnie)
- 2 lămâi, tăiate clini și felii
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1028.4 kJ / 245.8 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 583.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clătite din făină de castane cu compot de mere
45 min
Chec cu lămâie la aburi
2 Std. 20 Min
Sardine în papiote, cu salată de fasole verde
Keine Bewertungen
Kiwi Sour
Keine Bewertungen
Pizza fără gluten,cu ierburi aromate
Keine Bewertungen
Salată de legume și tocană de linte; Mousse vegan de ciocolată
Keine Bewertungen
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Keine Bewertungen
Cocktail Moscow mule cu mentă
Keine Bewertungen
Risotto
40 min
Panna cotta cu scorțișoară și compot de mere și caise cu ghimbir
Keine Bewertungen
Pizza cu brânză de capră și pere
3 Std.
Tort cu dovleac, cremă de unt și sirop de arțar
Keine Bewertungen