Urządzenia i Akcesoria
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Poached Pineapple
-
fresh pineapple (approx. 710 g)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cubes for water bath
-
water for water bath
-
white sugar to store pineapple60 g
Pineapple Sherbet
-
fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
coconut cream395 g
-
white sugar115 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease (see Tips)115 g
-
white sugar395 g
-
coconut cream340 g
-
coconut milk395 g
-
vegan egg substitute200 g
-
natural vanilla extract¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)450 g
Coconut Powder
-
coconut milk powder85 g
-
icing sugar30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
300.1 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
3333.2 kJ /
796.7 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
111.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla wet chai
15 min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Hazelnut chocolate spread
25 min
Baking powder
5 min
Hot chocolate
10 min
Almond chocolate mousse
35 min
Chickpea sundal
6 godz. 45 min
Chai tea
15 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Gluten free barbecue sauce
50 min
Marinated capsicum
55 min