Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)

Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
12 portions

Składniki

Poached Pineapple
  • fresh pineapple (approx. 710 g)
    1
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice
    30 g
  • ice cubes for water bath
  • water for water bath
  • white sugar to store pineapple
    60 g
Pineapple Sherbet
  • fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
    395 g
  • coconut cream
    395 g
  • white sugar
    115 g
  • sugar syrup (see Tips)
    200 g
  • citric acid
    ½ tsp
  • xanthan gum
    ½ tsp
Butter Mochi
  • vegan butter room temperature, plus extra to grease (see Tips)
    115 g
  • white sugar
    395 g
  • coconut cream
    340 g
  • coconut milk
    395 g
  • vegan egg substitute
    200 g
  • natural vanilla extract
    ¾ tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ¾ tsp
  • glutinous rice flour (mochi flour)
    450 g
Coconut Powder
  • coconut milk powder
    85 g
  • icing sugar
    30 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 300.1 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 3333.2 kJ / 796.7 kcal
Tłuszcz 36.9 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 28.2 g
Węglowodany 111.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...