Urządzenia i Akcesoria
Crunchy caramel ice cream slice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
18 portions
Składniki
Pecan crumble
-
plain flour (see Tips)70 g
-
brown sugar60 g
-
pecans80 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
ground cinnamon½ - 1 tsp
-
baking powder (see Tips)½ tsp
Caramel sauce
-
gelatine sheets (titanium)4
-
cold water for soaking
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
thickened cream160 g
-
dark brown sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
eggs separated4
-
pure icing sugar (see Tips)60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
64.8 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1092.4 kJ /
259.5 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 godz. 45 min
Crème brûlée
7 godz.
Chocolate ice cream
12 godz.
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Char siew sauce
10 min
Diane sauce
20 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min