
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate custard mille feuille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
569.2 kcal /
2390.5 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
35.3 g
Węglowodany
54.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
22.7 g
Sód
232.6 mg