客家紅糟蒸魚片

客家紅糟蒸魚片

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 紅鯛魚片 (約400克),洗淨,切塊
    2 片
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 太白粉
    1 小撮
  • 香油
    2 茶匙
  • 蒜頭
    5 粒
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 10 克
  • 紅糟醬
    1 大匙
  • (含料理和蒸煮用水)
    530 克
  • 鴻喜菇 (約50克),切小丁
    ½ 包

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 95 kcal / 399 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 1.6 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...