Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2330 kJ / 559 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Gemalen ijs
5min
Kerst stol
2h 20min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Paaspastei
Brak ocen
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Citroenslush met champagne
Brak ocen
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.