Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2330 kJ / 559 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Brak ocen
Fruitkroon
Brak ocen
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Paksoi en ham rijst
40 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1sa 15 dk
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Slasapje
Brak ocen
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Noten bolognese
35 dk