Urządzenia i Akcesoria
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porties
Składniki
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
84.2 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Brak ocen
Gezouten karamel toffees
1 godz. 45 min
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Confituur van ananas en gember
40 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min