Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meringue
- 100 g basterdsuiker
- 3 eiwitten
Passievruchten curd
- 80 g verse passievruchtpulp
- 40 g sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)
- 50 g basterdsuiker
- 80 g zachte boter
- 3 eieren
Opbouw
- 200 g room, 35% vet
- 2 sinaasappels, in partjes
- 10 takjes verse munt, enkel de bladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 84.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Karamelpoeder
1h
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Coconut Dream
10 min