Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meringue
- 100 g basterdsuiker
- 3 eiwitten
Passievruchten curd
- 80 g verse passievruchtpulp
- 40 g sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)
- 50 g basterdsuiker
- 80 g zachte boter
- 3 eieren
Opbouw
- 200 g room, 35% vet
- 2 sinaasappels, in partjes
- 10 takjes verse munt, enkel de bladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 84.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Ovengebakken groentechips
Brak ocen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Pêche Melba
Brak ocen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Bessenmousse
4h 50min