Urządzenia i Akcesoria
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
10 porties
Składniki
Chocolade ijs
-
suiker150 g
-
rode chilipeper, gedroogd (zie tip)1
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
eierdooiers8
-
ongezoete cacaopoeder40 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
zout¼ tl
-
room, min. 30% vet620 g
Whiskey siroop
-
bourbon-whiskey (bv. Jack Daniel's, Jim Beam...) (zie tip)120 g
-
suiker100 g
-
water20 g
-
30 g honingahornsiroop (opcjonalnie)30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
146.6 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2027.4 kJ /
484.6 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Brak ocen
Lang rijzende pizza
Brak ocen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Pompoen vingers
1 godz. 30 min
Nougat-koekjes
Brak ocen
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Ijs van chocolademousse
3 godz.
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Curryworst en linzen
1 godz.
Eendenlever
33 godz.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min