
Urządzenia i Akcesoria
Ninhos de batata com crème-fraîche e salmão fumado
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 doses
Składniki
-
água600 g
-
batata, casca vermelha s/ casca, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)800 g
-
azeite p/ untar4 c. sopa de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
crème-fraîche200 g
-
salmão fumado cortado em fatias e depois em tiras (0,5x3 cm aprox.)100 - 150 g
-
caviar preto50 g
-
mistura de rebentos10 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
110.2 kcal /
461.2 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
255.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feliz Ano Novo
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia