Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de nuez de la India
- 295 g de nuez de la India
- ¼ cdita de sal fina
- agua, para remojar
- 155 g de aceite de coco, extra virgen
- 70 g de leche de soya
- 2 cápsulas con probióticos, sólo el polvo
Infusión de aceite con estragón
- 3 ramitas de estragón fresco
- 115 g de aceite de oliva extra virgen
Ensalada de rábano y cítricos
- 280 g de rábanos
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 2 - 3 naranjas, en gajos
- estragón fresco, para decorar
- 85 g de berros, para decorar
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- pimienta negra recién molida, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 99.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de espinacas con nuez
20min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de habas
2h
Crema de brócoli y manzana verde
35 min
Sopa de apio
50 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Sopa de cebada perla y hongos
50 min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de poro y papa
40 min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50 min
Jugo de berros
5min
Paté de champiñones
10min