Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de harina de amaranto
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de sal
- 11 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 200 g de agua
- 1 cdita de goma xantana, (4 g)
- fécula de maíz, para enharinar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 774.7 kJ / 185.2 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1411.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1 Std.
Crepas (sin gluten)
1h 20min
Pan sin gluten
1h 40min
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Donas sin gluten
1h 40min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Bisquets sin gluten
1 godz. 30 min
Harina de arroz
5min