Baguette sin gluten
TM6 TM5

Baguette sin gluten

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 60 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de psyllium
  • 1 cdita de sal
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 huevo
  • 200 g de agua
  • 1 cdita de goma xantana, (4 g)
  • fécula de maíz, para enharinar

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
774.7 kJ / 185.2 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
28.7 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
6.8 g
Sód
1411.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy