Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de harina de amaranto
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de sal
- 11 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 200 g de agua
- 1 cdita de goma xantana, (4 g)
- fécula de maíz, para enharinar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 774.7 kJ / 185.2 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1411.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan sin gluten
1h 40 min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Harina de arroz
5 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Scones sin gluten
30 min
Pan alemán sin gluten
3h
Baguette sin gluten
1h
Pizza sin gluten
1h
Pan exprés sin gluten
1h