Baguette sin gluten

Baguette sin gluten

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porciones

Składniki

  • 60 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de psyllium
  • 1 cdita de sal
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 huevo
  • 200 g de agua
  • 1 cdita de goma xantana (4 g)
  • fécula de maíz para enharinar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1411.5 mg
Białko 9 g
Kalorie 774.7 kJ / 185.2 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...