Pan integral de espinacas

Pan integral de espinacas

4.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 rebanadas

Składniki

  • 100 g de agua
  • 65 g de hojas de espinaca fresca
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 200 g de harina integral
  • 70 g de harina
  • 1 pizca de sal
  • 1 cucharadita de mantequilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 1.6 g
Kalorie 274 kJ / 65 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...