Urządzenia i Akcesoria
Ricotta de macadamia TM6
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porciones
Składniki
-
300 g de macadamia entera sin sal
-
550 g de agua y un poco más
-
1 ½ cdita de sal
-
½ cdita de ácido cítrico
-
1 cdita de levadura nutricional (ver tip)
-
hielos para enfrirar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MATTHEW KENNEY
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sandwiches de pesto de espinaca
1 godz. 55 min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Aderezo de nuez de castilla con vegetales
5 min
Paté de champiñones
10 min
Crema Ácida vegana
10 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Puré de betabel
1 godz.
Leche de coco
10 min
Pesto de cilantro
5 min
Muffins de plátano y arándano
45 min