Tarta de espinaca con carne y requesón

Tarta de espinaca con carne y requesón

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porciones

Składniki

  • 90 g de aceite
  • 10 hojas de pasta filo
  • 110 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de hojas de espinaca fresca
  • 250 g de carne molida
  • ½ cucharadita de sal
  • 150 g de queso doble crema
  • 12 jitomates cherry partidos por la mitad

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 10 g
Kalorie 1296 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...