Chapati sin gluten

Chapati sin gluten

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 20 g de harina de amaranto
  • 30 g de leche en polvo
  • 5 g de goma xantana
  • 2 cdas de aceite de girasol
  • 10 g de levadura seca
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 huevo
  • 1 ½ cdita de sal
  • 150 g de agua
  • manteca vegetal para barnizar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 688.5 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 401.3 kJ / 95.9 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...