Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de harina de amaranto
- 30 g de leche en polvo
- 5 g de goma xantana
- 2 cdas de aceite de girasol
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 1 ½ cdita de sal
- 150 g de agua
- manteca vegetal, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 401.3 kJ / 95.9 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 688.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas (sin gluten)
1h 20 min
Pan sin gluten
1h 40 min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Bolillo sin gluten
2 godz.
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Bagels sin gluten
1h 50 min
Pan sin gluten
1h 40 min
Baguette sin gluten
1h
Pizza sin gluten
1h
Gofres sin gluten
50min
Crêpes sin gluten
45 min