
Urządzenia i Akcesoria
Steak tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
271.5 kcal /
1140 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
839.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Caesar salad dressing
10 min
Guacamole
10 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Steak Tartare
15 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Steak tartare
30 min
Beurre blanc
15 min
Oysters Mignonette
5 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Scallops with pea purée
25 min
Beurre Blanc
20 min