Urządzenia i Akcesoria
Steak tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
839.3 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1140 kJ /
271.5 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna dip
15 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Steak Tartare
15 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Steak tartare
30 min
Beurre blanc
15 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min