Steak tartare
TM6 TM5 TM31

Steak tartare

4.5 (27 ocen)

Składniki

  • 40 g spring onions/shallots, trimmed
  • 1 tsp pickled capers, drained
  • 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
  • 1 tsp lemon juice
  • 2 tsp olive oil
  • ½ tsp soy sauce
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
  • 4 egg yolks, room temperature
  • bread, to serve
  • mixed salad greens, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1140 kJ / 271.5 kcal
Białko
20.3 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
2 g
Sód
839.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy