Urządzenia i Akcesoria
Sopa de espargos com presunto serrano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)1 ramo
-
presunto serrano cortado em cubos50 g
-
alho2 dentes de
-
azeite40 g
-
colorau1 pitada de
-
água1200 g
-
caldo de legumes2 cubos de
-
massa tipo vermicelli50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
235.4 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
507.1 kJ /
121.2 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Receitas favoritas
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Creme de espargos verdes
50min
Gaspacho de milho e jalapeño
Ninguna valoración
Sopa Leão Veloso
Ninguna valoración
Arroz com pinhão
40min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Sopa de entulho com tortellini
30min
Sopa de camarão com noodles
30min
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1h
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35min
Sopa de brócolos e queijo
40min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55min