Urządzenia i Akcesoria
Sopa de espargos com presunto serrano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)1 ramo
-
presunto serrano cortado em cubos50 g
-
alho2 dentes de
-
azeite40 g
-
colorau1 pitada de
-
água1200 g
-
caldo de legumes2 cubos de
-
massa tipo vermicelli50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
235.4 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
507.1 kJ /
121.2 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Receitas favoritas
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sopa de carne grega (Kreatosoupa) - TM5
Nessuna valutazione
Vichyssoise com massa
Nessuna valutazione
Sopa verde de olhos assustadora
30min
Creme de camarão
45min
Sopa de nabo e alho-francês
1h
Sopa de bacalhau
40min
Canja de conquilhas
55min
Sopa de corvina com camarão
55min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30min
Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon
30min
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40min
Sopa de alho-francês com croutons
55min