
Urządzenia i Akcesoria
Espetos de carne picada e hambúrgueres
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 unidades
Składniki
-
salsa10 g
-
sobras de pão30 g
-
dentes de alho2
-
tomate seco25 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
carne de vaca picada600 g
-
tomate maduro cortado em pedaços250 g
-
malagueta verde s/ sementes½
-
malagueta vermelha s/ sementes1
-
vinagre balsâmico1 c. sopa de
-
mistura de ervas aromáticas frescas (salsa e cebolinho picado)10 g
-
azeite10 g
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
313.9 kcal /
1313.2 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
22.2 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
688.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Julho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia