Carne di cavallo a Cottura Lenta

Carne di cavallo a Cottura Lenta

4.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di pancetta a cubetti
    50 g
  • spicchio di aglio
    ½
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 g
  • di aghi di rosmarino
    1 g
  • foglie di salvia fresca
    2
  • di cipolla bianca a pezzi
    100 g
  • di carote pelate e a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di carne di cavallo macinata
    600 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di pomodori pelati scolati
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 355 kcal / 1485.5 kJ
Białko 34.5 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 657 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...