
Urządzenia i Akcesoria
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porzioni
Składniki
-
peperoni rossi (250-300 g ciascuno)3 - 4
-
spicchi di aglio2
-
di basilico secco2 cucchiaini
-
di carota pelata e a pezzi100 g
-
di pepe macinato1 - 2 pizzichi
-
di olive verdi denocciolate150 g
-
di pomodori secchi sott'olio sgocciolati60 g
-
di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati30 g
-
di carne trita mista500 g
-
di vino rosso80 g
-
di cipolla dorata in quarti150 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di paprica dolce1 cucchiaino
-
di polpa di pomodoro a pezzi400 g
-
di uva passa60 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
463 kcal /
1936 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
31.7 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Sód
659.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy