Peperoni ripieni in salsa al pomodoro

Peperoni ripieni in salsa al pomodoro

4.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • peperoni rossi (250-300 g ciascuno)
    3 - 4
  • spicchi di aglio
    2
  • di basilico secco
    2 cucchiaini
  • di carota pelata e a pezzi
    100 g
  • di pepe macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di olive verdi denocciolate
    150 g
  • di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
    60 g
  • di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    30 g
  • di carne trita mista
    500 g
  • di vino rosso
    80 g
  • di cipolla dorata in quarti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di paprica dolce
    1 cucchiaino
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di uva passa
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 463 kcal / 1936 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 31.7 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Sód 659.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...