Urządzenia i Akcesoria
Chicken Afritada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)120 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)120 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
tomato sauce200 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
fish sauce30 g
-
brown sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried bay leaves2
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
534.2 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
1464.2 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Filipino Favorites
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Pork Adobo
55 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Bicol Express
45 min
Chicken adobo
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min