Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g poedersuiker
- 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g boter, in stukken
- 120 g suiker
- 10 g huisgemaakte vanillesuiker
- 3 eieren
- 180 g bloem
- 30 g cacaopoeder
- ½ tl bakpoeder
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pitabrood
2h
Brownies
50 Min
Chocoladecake
40 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Brak ocen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Chocolade hazelnootpasta
2h
Koekjes met chocoladechips
50 Min
Amandelverslaving
1 Std.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min