Urządzenia i Akcesoria
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Macadamia Ricotta
-
macadamia nuts raw (see Tip)255 g
-
water to soak
-
lemon1
-
ice cubes85 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
salt (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
-
extra virgin olive oil15 g
Pistachio Pesto
-
lemon1
-
salt1 tsp
-
pistachio nuts, peeled and unsalted170 g
-
fresh basil leaves only100 g
-
fresh spinach leaves60 g
-
extra virgin olive oil225 g
Sun-Dried Tomato Pesto
-
200 g sun-dried tomatoes, in oil, drainedsun-dried tomatoes200 g
-
Roma tomatoes halved200 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
shallot halved1
-
red bell pepper cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice15 g
-
agave syrup30 g
-
salt1 tsp
Herb Oil
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
fresh spinach leaves15 g
-
extra virgin olive oil225 g
Assembly
-
zucchini (approx. 15 cm long)225 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
heirloom tomatoes (medium-sized)3
-
basil, fresh e.g. petite Italian basil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1271.9 mg
Białko
19 g
Kalorie
5839 kJ /
1395.6 kcal
Tłuszcz
133.2 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
46.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Keine Bewertungen
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Keine Bewertungen
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Oven Baked Vegetable Chips
Keine Bewertungen
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Homemade miso soup
55 Min
Creamy pea soup
40 Min
Rye Bread
6 Std. 5 Min