Caramel Sous-Vide Pineapple

Caramel Sous-Vide Pineapple

4.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 pieces

Składniki

  • pineapple, fresh (approx. 700 g)
    1
  • liquid caramel divided
    450 g
  • star anise divided
    2
  • pink peppercorns divided
    20
  • water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
  • lemon juice
    30 g
  • ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
  • pistachios, unsalted to garnish
  • fresh mint leaves to garnish
    6

Wartości odżywcze na 2 pieces

Kalorie 367.8 kcal / 1539 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 78.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 185.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...